Hvorfor vælge Service?

Vi er den eneste danske virksomhed som er certificeret af retrofitlab / aharon hvor vi er godkendte til montering & salg af deres produkter.

Det betyder at vi har den bedste “know how” inden for deres brand. Vi har direkte kontakt til producenten, hvilket sikre dig den bedste support til dit produkt. Endvidere betyder det også at hvis du skulle være så uheldig at et produkt går i stykker, eller er defekt ved modtagelse kan det oftest løses via mail og billeder istedet for produktet skal sendes til kontrol. Vi er uddannet til at håndtere deres produkter ligesom vi også står for garanti delen. I enkelte tilfælde kan der selvfølgelig kræves kontrol. 

Vi er godkendt af producenten til at sælge og montere deres produkt. 

Vi har en skarp egen kontrol til vores produkter. Inden afsendelse af et produkt har vi fysisk testet det, så vi er sikrer på produktet virker som det skal inden du modtager det fra os. Hvad end det er en pære, projektør eller en CCFL, er den afprøvet hos os inden du modtager den. 

Som udgangspunkt har vi ikke en webshop – det vil komme med tiden, men det betyder ikke at du ikke kan bestille vare her.