Xenonfix fraskriver sig ethvert ansvar for direkte eller indirekte følgevirkninger, skader, skuffelser, ulemper samt eventuelle tab, som skyldes brug af vores services og-/eller brug / misbrug af hjemmesiden, uanset om dette eksempelvis skyldes fejl, uhensigtsmæssigheder, udeladelser eller manglende opdateringer af indholdet på hjemmesiden. Dette gælder også indholdet på de hjemmesider, hvortil der henvises eller linkes til. Hvor lovgivning er refereret tages der således udtrykkeligt forbehold for, at nye regler kan være trådt i kraft, der modificerer det beskrevne og der henvises til de til enhver tid gældende regler. Xenonfix kan ikke holdes ansvarlig for skader på lygter og-/eller gældende regler for lygter og lygteføring – Det er DIT ansvar og ved bestilling af vores services fraskriver vi os ansvaret for evt. skader i forbindelse med åbning af dine lygter og for brug på køretøjet efterfølgende. 

Vi indsamler ikke personhenførbare oplysninger om besøgende på vores hjemmeside, medmindre den besøgende selv giver os oplysningerne. Al anvendelse af hjemmesiderne foregår således anonymt.

Vi genererer løbende statistiske informationer fra vores servere om bl.a. antal forespørgsler på de enkelte sider. Disse oplysninger giver ikke mulighed for at, identificere individuelle brugere som enkeltpersoner.

Vælger du at indgå en aftale med os, acceptere du automatisk disse vilkår. Vi vil så vidt muligt gøre opmærksom på vores ansvars fraskrivelse, men vi kan ikke stilles til ansvar for at DU har læst den.